Geharrewar over stikstof mest en fosfaatrechten is slechts voorspel

Deel dit topic Van wie is de grond in Nederland? (volkskrant.nl)

De ruimte voor huizen, recreatie, windmolens of voedselteelt wordt schaarser. Dus rijst de vraag wie de grond in Nederland bezit en wie kan bepalen...

jos 15

Laatste  |  

Reacties

+1
Jaap40
# hoewerkjemetspoedeensector aandebedelstaf
+1
paul1
Bij het kadaster staat wie de grond bezit
diekman
Na een cricis komt er vaker oorlog.
groeier
Zou zeggen pak eerst de 1000 rijkste op de wereld is aan, zoals Google, Facebook, Microsoft, Alibaba i.p.v. een hardwerkende boer met een hoop verplichtingen bij de bank.
Melkboer16
Zolang het eigenwoning bezit nog heilig is zal dit noot gebeuren! Het kabinet Den Uyl is ooit gevallen over de grond politiek 40 45 jaar geleden en nadien is er nooit meer zo’ n links kabinet geweest! Van Agt Wiegel hebben nadien de boel weer op de rails gekregen met na hen Lubbers.
Klaver wordt nooit meer zo groot als ie was en de SP krijgt ook nooit meer een poot aan de grond
+2
Greetje
@Melkboer16 Daar ben ik ook zo 123 niet bang voor, maar dit artikel van de Volkskrant was toch een dappere poging om het volk tegen de grondbezitters op te stoken, aangezien de nieuwswaarde verder 0,0 is
+1
groeier
Quote Reactie van @Greetje:
Daar ben ik ook zo 123 niet bang voor, maar dit artikel van de Volkskrant was toch een dappere poging om het volk tegen de grondbezitters op te stoken, aangezien de nieuwswaarde verder 0,0 is

Stelletje afgunstige linkse rakkers. Je zou niet willen geloven maar ook CDA/VVD gaan ook steeds meer naar links, terwijl hun stemmers dat toch echt niet zijn. Achter de schermen moet dan toch ergens aan de touwtjes getrokken worden, door de linkse Universiteiten??
Spuit11
@Greetje Gezien de reacties op GeenStijl over dit artikel lijkt dat de omvolkingskrant niet echt te lukken.
+2
Detukkeroettwente
@Melkboer16 pas op , wat gaat men doen , de burger kan een warmte pomp niet betalen de overheid koopt de ondergrond woning , de burger krijgt het in erfpacht , en kan warmte pomp toch kopen. er staat veel te gebeuren .
+1
klant
@Detukkeroettwente houtkacheltje derin
Jawis
@klant binnenkort ook verboden
+3
Jaap40
@Detukkeroettwente momenteel eerst een tussenstap namelijk werk en inkomen afpakken dmv corona crisis. Daarna ondergrond huis afnemen... communistisch bolwerk in wording lijkt het wel.
hans1980
Vooralsnog stijgen de fosfaatjes rustig door

(klik om te vergroten)

Jaap40
@hans1980 succes ermee
Nijhof
@Jaap40 Ja, hoop dat hij schatrijk wordt van boeren uitknijpen
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!