Opzoek naar een ervaren melkveehouder, voor het opstarten van bedrijf in het buitenland

Hoi,

Ik ben al een aantal jaren bezig informatie te verzamelen voor het opstarten van een melkvee bedrijf in het buitenland, namelijk in noord Irak. Ik heb namelijk 15 hectare grond. Ce kosten van een Holstein heb ik ook opgevraagd en de transport ook. In Irak heb je geen melkveebedrijven, alle melk, yoghurt en kaas is import. Ik zag toevallig dat de Nederlandse overheid sinds kort ook Subsidie verstrekt voor buitenlandse samenwerking tussen Nederlandse en Irakese bedrijven.

De laatste jaren zijn er best veel Nederlandse agrarische bedrijven actief in Noord-Irak.

Mijn vraag is of er iemand is die interesse heeft om een samenwerking aan te gaan of mij wilt helpen met het opzetten van een melkveebedrijf.

Deel dit topic

rekko88

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!