Uitspraak uit 2014 zette minister aan tot blokkade

Minister Carola Schouten heeft zich bij haar optreden in de I&R-affaire laten leiden door een uitspraak van het College van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBb) in 2014. Dat blijkt uit antwoorden die de minsiter geeft op schriftelijke vragen van CDA’ er Jaco Geurts.

De minister meldt dat er tot nu toe ongeveer 130 bedrijven zijn geweest die een claim hebben ingediend omdat ze ten onrechte geblokkeerd waren. Met 30 bedrijven is de schade geregeld en van ongeveer 15 bedrijven wordt nog over de claim gesproken. Van de overige (ongeveer 85) bedrijven is de claim niet toegekend om verschillende redenen.

Deel dit topic Uitspraak uit 2014 zette minister aan tot blokkade (boerderij.nl)

Schouten heeft zich in de I&R-affaire laten leiden door een uitspraak van het CBb in 2014.

Nieuwsgrazer

Reacties

Frans Z.
Met de toeslagenaffaire zijn ze drukker. Ook allemaal afschuiven op een ander.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!