LTO stapt nog niet in keurmerk FDF

Bij het CBL is op 17 november tijdens de demonstratie door FDF gezegd dat ‘het goede nieuws is dat, als zevende partij, LTO ook instapt in het FarmersFriendly keurmerk’ van de FDF. Echter, de volgende ochtend zegt LTO dat helemaal niet te weten.

Eerst wil LTO namelijk zien wat de inhoud is van het concept. „Het is moeilijk instappen in een luchtkasteel”, zegt de woordvoerder. „We zijn benieuwd naar het plan. En, we hebben ook nog niet gehoord wat het CBL er eigenlijk van vindt. We hebben geen enkele indicatie dat supermarkten willen meedoen. Wat houdt dit keurmerk in, we zien graag eerst een plan tegemoet.”

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Tuurlijk
jg
veeteelt.nl/economie/nieuws/…

Mischien de kosten minder op laten lopen in de onrendabele drang naar meer productie.
+1
Koeien boertje
Eerst kijken of CBL mee doet.
Afwachten of het een succes gaat worden.
Vervolgens bekijken of ze er achter staan.
Het koe in de kont kijk concept van lto

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's farmersfriendly geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN