Economie eurozone groeit hard, maar iets minder dan eerder gemeld

LUXEMBURG (ANP) - De economie van de eurozone is in het derde kwartaal met 12,6 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het Europees statistiekbureau Eurostat op basis van een nieuwe raming. Dat cijfer komt nagenoeg overeen met een eerdere raming van het bruto binnenlands product (bbp) van de eurolanden van 12,7 procent.
Het bericht Economie eurozone groeit hard, maar iets minder dan eerder gemeld verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Economie eurozone groeit hard, maar iets minder dan eerder gemeld (nieuws.nl)

LUXEMBURG (ANP) - De economie van de eurozone is in het derde kwartaal met 12,6 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het Europees statistiekbureau Eurostat op basis van een nieuwe raming. Dat cijfer komt nagenoeg overeen met een eerdere raming van het bruto binnenlands product (bbp) van de eurolanden van 12,7 procent. Het bericht Economie eurozone groeit hard, maar iets minder dan eerder gemeld verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden europees en luxemburg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!