Duitse organisaties willen op wolf kunnen jagen

In Duitsland is er een ongecontroleerde groei van de wolvenpopulatie. Dat stelt het plattelandsnetwerk Aktionsbündnis Forum Natur (AFN) waarin grondgebruikers en landeigenaren zijn vertegenwoordigd. Het moet wat hen betreft mogelijk worden om de populatie wolven actief te beheren.

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Mocht het hier zover komen dan denk ik dat ´natuurbeschermers´ vanachter hun wijnglas aan de grachtengordel de plattelandsbevolking gaan opdragen de wolven te vragen om aan vrijwillige geboortebeperking te doen. Naderhand kun je dan een evaluatiecommissie met door natuurorganisatie aangewezen ´objectieve´ ecologen vragen of het effectief is geweest of dat de plattelanders de vragen niet op de juiste manier hebben gesteld.
Totdat een roedel wolven een peuter van een GL-er of D33-er grijpt, dan wordt het tijd voor echte actie. Meer boeren weg zodat er meer natuurlijke prooien voor de wolf voorhanden zijn of zo.
J.v.G
@puntertje een wolf zal nooit zomaar een peuter aanvallen! Gebeurd dit wel dan is dit de schuld van de boeren doordat ze hun leefgebied te veel aantasten of wat dan ook! Ze verzinnen wel wat. Je weet toch dat dat linkse volk het altijd beter weet.
Jonni
@J.v.G gelul schuld v de boeren wat is dat voor domme uitspraak t wordt weer tijd dat er oorlog uitbreekt dan kom je bij de boer uit voor voedsel
J.v.G
@Jonni ho ho! Ik zeg alleen dat dat volk altijd ons boeren de schuld zal geven! Hoop dat we nog weer van die wolven af komen, maar ben er bang voor!
Ow en als je denkt dat ik lto lid ben moet je iets beter kijken naar het plaatje😉
+1
Jonni
@J.v.G sorry voor verkeerde reactie
MTSTAMMINGA
Quote Reactie van @puntertje:
vanachter hun wijnglas aan de grachtengordel de plattelandsbevolking gaan opdragen de wolven te vragen om aan vrijwillige geboortebeperking te doen. Naderhand kun je dan een evaluatiecommissie met door

Lees bl 11 maar even in Nieuwe Oogst Het in al zo ver in Friesland
Zwarte piet wordt gekeerd in friesland met wet in de hand En de wolf krijgt vrij spel in friesland met de wet in de hand (Europese verdragen) onbegrijpelijk
+1
Bartlehiemboer
@MTSTAMMINGA Was iemand van de FNP hier die wilde Friesland beschermen tegen de Wolf door heel Friesland af te zetten. Dit was onmogelijk volgens de voorstanders van de wolf. Nu, mocht er deze winter een elfstedentocht mogelijk zijn en Rutte zegt nee. Dan kan Friesland waarschijnlijk wel afgezet worden. Niet tegen de wolven maar tegen de "Hollanders" Het is maar net hoe het ze allemaal uit komt
+2
weurding
@Bartlehiemboer ooit gingen er stemmen op om friesland af te steken 😉
+1
MTSTAMMINGA
@weurding Die friesen hebben soms echte wel goeie ideeen @weurding 😀 😂
Jonni
Ook nog lid van LTO kijk is aan
+2
weurding
Politie krijgt het veel te druk met de protesten in de steden komende jaren, niks vergunning, afknallen die krengen
MTSTAMMINGA
@weurding Dat wou men hier in Friesland ook Maar het mag niet!! @weurding
+2
weurding
@MTSTAMMINGA wat niet mag is mooi en de gemiddelde Nederlander doet nog wel eens iets wat niet mag😄
+1
deJong
@weurding toch is de wolf een mooie stiekeme trofee voor de echte jager😏 dat duurt denk ik niet lang. Voordat het een xondag ochtend prijs geworden is.
weurding
@deJong zal effe zoeken zijn wie hem opzet🙈
deJong
@weurding foto mee maken en begraven😏

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0