€˜Economisch herstel grote economieën verliest verder aan kracht’

PARIJS (ANP) - Het economisch herstel in de landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) verloor in oktober over de gehele linie verder aan kracht. Dat concludeert de OESO op grond van zijn eigen index van leidende indicatoren. De beweging was al ingezet voor overheden in diverse landen weer nieuwe lockdownmaatregelen aankondigden.
 â€˜Economisch herstel grote economieën verliest verder aan kracht’ (nieuws.nl)

PARIJS (ANP) - Het economisch herstel in de landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) verloor in oktober over de gehele linie verder aan kracht. Dat concludeert de OESO op grond van zijn eigen index van leidende indicatoren. De beweging was al ingezet voor overheden in diverse landen weer nieuwe lockdownmaatregelen aankondigden. Het bericht ‘Economisch herstel grote economieën verliest verder aan kracht’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden grond en parijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!