Geen heffing van ruim € 95.000 voor melkveehouder

Een veehouder hoeft een heffing van meer dan € 95.000 niet te betalen. Hij kreeg deze heffing omdat hij meer vrouwelijke runderen hield dan het referentieaantal op de peildatum 2 juli 2015. Tot dat oordeel komt het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) in een zaak over de Regeling fosfaatreductieplan 2017. RVO had de veehouder door – naar later bleek onjuiste – brieven en opmerkingen het idee gegeven dat hem geen heffingen te wachten stonden omdat zijn bedrijf niet onder de Regeling zou vallen.

Deel dit topic Geen heffing van ruim € 95.000 voor melkveehouder (boerderij.nl)

Hij kreeg deze heffing omdat hij meer vrouwelijke runderen hield dan het referentieaantal.

Nieuwsgrazer

Reacties

Ted6
Da's mooi voor die mensen.
weurding
Goed nieuws, gerechtigheid
casev
Mooi nieuws voor deze mensen, want zo`n bedrag had zomaar eens einde verhaal voor het bedrijf kunnen zijn....
familie pelle
Handig gebruik gemaakt van de dwalingen van rvo. Dat daarmee andere melkveehouders benadeeld zijn maakt tegenwoordig niet meer uit.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!