€˜10.000 hectare bos gekapt door palmolieleveranciers Neste’

AMSTERDAM (ANP) - Palmoliebedrijven die leveren aan het Finse energiebedrijf Neste zijn verantwoordelijk voor de kap van zeker 10.000 hectare bos in de afgelopen anderhalf jaar. Ook zijn ze betrokken bij branden, landconflicten, omkoping en schending van arbeidsrecht, meldt Milieudefensie op basis van onderzoek door het bureau Profundo.
 â€˜10.000 hectare bos gekapt door palmolieleveranciers Neste’ (nieuws.nl)

AMSTERDAM (ANP) - Palmoliebedrijven die leveren aan het Finse energiebedrijf Neste zijn verantwoordelijk voor de kap van zeker 10.000 hectare bos in de afgelopen anderhalf jaar. Ook zijn ze betrokken bij branden, landconflicten, omkoping en schending van arbeidsrecht, meldt Milieudefensie op basis van onderzoek door het bureau Profundo. Het bericht ‘10.000 hectare bos gekapt door palmolieleveranciers Neste’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bos , milieudefensie en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!