Iemand een idee hoe dit stuk van de deur kan gerepareerd worden ?

Weet iemand hoe we dit stuk van de binnenkant van de deur kunnen repareren ? roest nogal op zoals je kan zien.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Koiter
Daar kan Freek Gelderman wel een nieuw stuk in zetten
Jan mf6465
Bij de plaatselijke metaalbewerker langsgaan een een nieuw stuk laten plooien. Dan mooi uitslijpen en het nieuwe stuk erin lassen. Ik zou het wel al verven aan de binnenkant eer je het last, daar kan je achteraf niet goed meer aan.
Fordje4600
Stukje bij beetje met plaatmateriaal vernieuwen, veel lassen slijpen, daarna dun laagje plamuur en glad schuren en spuiten. Of je drukt het gewoon vol plamuur en kneed de vorm erin, ff schuren en spuiten en klaar is case
arne-schollaert
@Fordje4600 welk plamuur gebruik jij hiervoor ? of kan je iets aanraden ?
Arie_MF
@arne-schollaert ik zou niet gaan plamuren op zo’n kwetsbare plek.
Als er een nieuw stuk ingelast is zou ik onderin 2 gaatjes boren om evt water af te laten en je kunt hierdoor dan ook alles goed in de tectyl baggeren.
Fordje4600
@Arie_MF plamuur moet je er op doen om de afwerking netter te krijgen na het lassen, dan gaat het prima, idd een paar gaatjes boren zodat het vuil eruit kan
Fordje4600
@arne-schollaert motip 2k metaal plamuur
+1
ElGuapo
Misschien na het lassen even wat ML coating er in net als de autoschade hersteller. Niks zo demotiverend als snel weer roesten na al dat werk.
arne-schollaert
Alvast bedankt voor alle reacties !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden case en schade geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN