Herstel liquiditeit melkveebedrijven door corona-ondersteuning

De liquiditeit van melkveebedrijven is in het derde kwartaal van 2020 iets hersteld ten opzichte van het tweede kwartaal. Het herstel is mede het gevolg van tegemoetkomingen in het kader van de coronacrisis, zoals het eerder uitkeren van betalingsrechten en het bijzonder uitstel van belastingbetaling. In beide gevallen wordt de pijn later gevoeld.

Deel dit topic

Reacties

+3
jg
Met alle respect voor NO maar dit artikel met fouten en onjuiste conclusies publiceer je toch niet ? Al zeker niet met de deze kop.
+4
Rijkuil
Wanneer je rekening houdt met de naar voren gehaalde liquiditeit en de uitgestelde aflossingen dan is er 1 juiste conclusie: het is bagger op de melkveebedrijven en het dal gaat nog dieper worden.
+2
jg
@Rijkuil Inderdaad , bij gelijke liquiditeit zijn er minder vorderingen en grotere schulden.
+1
diekman
Nieuwe oogst weer 😡 verlengstuk van Carola

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0