's Werelds kleinste land (Vaticaanstad) is kleiner dan het grootste gebouw ter wereld (Bloemenveiling Aalsmeer)

In de categorie 'nice to know', dit kaartje al eens gezien? 's Werelds kleinste landje, het Vaticaan, past in 's werelds grootste gebouw, de veiling in Aalsmeer.

Het kaartje schijnt al enige tijd op internet te circuleren en ook zijn er wat kanttekeningen te plaatsen. Zo zou het Vaticaan stiekem iets groter…
 's Werelds kleinste land (Vaticaanstad) is kleiner dan het grootste gebouw ter wereld (Bloemenveiling Aalsmeer) (groentennieuws.nl)

In de categorie 'nice to know', dit kaartje al eens gezien? 's Werelds kleinste landje, het Vaticaan, past in 's werelds grootste gebouw, de veiling in Aalsmeer. Het kaartje schijnt al enige tijd op internet te circuleren en ook zijn er wat kanttekeningen te plaatsen. Zo zou het Vaticaan stiekem iets groter…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden veiling en internet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!