Hij wil een andere boer zijn dan zijn vader: ‘Melk vind je een goed product?’

Aan de keukentafel bij boer Peter Venner en zoon Mark wordt de discussie over de landbouw in het klein gevoerd. „Die koeien staan voor een systeem waar ik niet achter sta.”
 Hij wil een andere boer zijn dan zijn vader: ‘Melk vind je een goed product?’ (nrc.nl)

Aan de keukentafel bij boer Peter Venner en zoon Mark wordt de discussie over de landbouw in het klein gevoerd. „Die koeien staan voor een systeem waar ik niet achter sta.”

Nieuwsgrazer

Reacties

Greetje
"Brinta met soyamelk" wát een wandelend cliché, de deugmens drinkt soyamelk. Misschien kan iemand hier eens uit de doeken doen hoe soyamelk gemaakt wordt en met welke grondstoffen waar vandaan en de arbeidsomstandigheden van de mensen die erbij betrokken zijn.

Verder een uitermate respectloze jongeman naar z'n ouders toe, die toch echt wel een mooi bedrijf hebben neergezet.

Ik ken ook mensen die inspelen op de nieuwe trend van plantaardig die hun ouders wél dankbaar zijn dat ze de grond mogen overnemen, oud grasland wat stíkt van het leven.
crd41540
Wat een arogante snotneus, ben benieuwd waar hij over 10 jaar staat.
Het bedrijf van zijn ouders naar de sodemieter helpen, als ik pa was dan wist ik het wel.
Greetje
Dit is helemaal geen discussie in het klein. Wij zijn getuige van pure agressie jegens ouderen 😕
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , koeien en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!