Ledenfinanciering FrieslandCampina moet op de schop

De vergrijzing van het ledenbestand, het grote volume aan ledenobligaties en de vrijwilligheid van het systeem zorgen ervoor dat zuivelconcern FrieslandCampina de ledenfinanciering noodgedwongen moet veranderen. Samen met de leden-melkveehouders gaat het bestuur van de coöperatie via online bijeenkomsten op zoek naar een toekomstbestendige vorm.

Deel dit topic

Reacties

+2
Eigen vermogen verhogen door VREEMD vermogen (geleend geld) af te lossen !!! Dus niet nog meer geld lenen .Dat word geld lenen van de boeren die zelf dat geld ook moeten lenen, dat gaat finaal foutlopen , RFC moet zelf ORDE op zaken stellen. En niet schooien bij de melkveehouders, en niet dreigen naar de BEURS te gaan (zeggenschap bij de veehouders een verkapt dreigement ) !!!
+1
Bekkink
@Detukkeroettwente kortom, melkprijs gaat omlaag en gaat meer in de tuk van hein

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0