‘EU-parlement op dwaalkoers’

Op de site van Boerderij lees ik dat de EU 10% van de landbouwgrond uit productie wil halen. Ik mis ondertussen de samenhang tussen beleid uit Brussel en de lidstaten. Den Haag is druk bezig de landbouw te beperken onder het mom van stikstofreductie. Ook Duitsland is druk bezig onder het mom van nitraatrichtlijn. Zo zullen er nog wel meer landen zijn.
Lijkt dat Brussel er nu nog een keer overheen gaat en dat de landbouw op meerdere plaatsen verdrukt wordt in het politieke spel. Totaal niet meer gebaseerd op feiten maar de waan van de dag.
Hoeft op zich niks mis te zijn met 10% uit productie halen maar er moet aan de andere kant wel wat gedaan worden aan het verdienmodel. Bij de politiek hoeven we het gezond verstand echt niet meer te zoeken....

Originele beschrijving

Idee om 10% van landbouwgrond uit productie te halen in nieuw Gemeenschappelijk Landbouwbeleid.

Deel dit topic

Reacties

Arum
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0