Stel rooft ei-automaat van boer leeg in Baarschot

De politie heeft man en vrouw opgepakt, omdat ze geld hadden gestolen uit een ei-automaat in Baarschot. De automaat was opengebroken, het geld eruit geroofd en het toestel was niet meer bruikbaar. Ook in Haghorst zou het stel hebben geprobeerd geld uit een automatiek te stelen, maar de boer was er op tijd bij.
Het gaat om een 36-jarige man uit Eersel en een 28-jarige vrouw uit Tilburg. Beide boeren deden aangifte. De boer in Haghorst betrapte een man toen hij de ei-automaat probeerde open te breken. De dief bedreigde de boer en ging er daarna vandoor.
Toen de politie poolshoogte nam bij het stel, troffen ze twee gestolen fietsen aan.
 Stel rooft ei-automaat van boer leeg in Baarschot (omroepbrabant.nl)

De politie heeft man en vrouw opgepakt, omdat ze geld hadden gestolen uit een ei-automaat in Baarschot. De automaat was opengebroken, het geld eruit geroofd en het toestel was niet meer bruikbaar. Ook in Haghorst zou het stel hebben geprobeerd geld uit een automatiek te stelen, maar de boer was er op tijd bij. Het gaat om een 36-jarige man uit Eersel en een 28-jarige vrouw uit Tilburg. Beide boeren deden aangifte. De boer in Haghorst betrapte een man toen hij de ei-automaat probeerde open te breken. De dief bedreigde de boer en ging er daarna vandoor. Toen de politie poolshoogte nam bij het stel, troffen ze twee gestolen fietsen aan.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gestolen , platteland , politie , boer , vrouw , automaat en tilburg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!