LTO mist oplossingen in stikstofplannen kabinet

DEN HAAG (ANP) - Landbouwsectororganisatie LTO Nederland mist in de kabinetsplannen om stikstof terug te brengen "oplossingen voor ondernemers die te goeder trouw hebben gehandeld maar nu zonder vergunning zitten". Ook wil de brancheorganisatie een deugdelijk systeem om stikstofreductie te registreren en een nadruk op innovatie. LTO spreekt dan ook van "geen verrassingen" en "ontbrekende oplossingen".
Het bericht LTO mist oplossingen in stikstofplannen kabinet verscheen eerst op Nieuws.nl.
 LTO mist oplossingen in stikstofplannen kabinet (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Landbouwsectororganisatie LTO Nederland mist in de kabinetsplannen om stikstof terug te brengen "oplossingen voor ondernemers die te goeder trouw hebben gehandeld maar nu zonder vergunning zitten". Ook wil de brancheorganisatie een deugdelijk systeem om stikstofreductie te registreren en een nadruk op innovatie. LTO spreekt dan ook van "geen verrassingen" en "ontbrekende oplossingen". Het bericht LTO mist oplossingen in stikstofplannen kabinet verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lto , stikstof en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!