Komt Carol terug op landbouw?

Zou ze het nog een keer willen proberen?

Deel dit topic

Reacties

+3
de hoef
Tis voor ons wel te hopen
+7
spotmelker
@de hoef zou het wat uitmaken? Er zitten gewoon te veel onbenullen in het veld van beleidsmakers en daar doet een minister niks aan. Maar liever Carola dan die l@l met vingers van D66
+1
marcsterreborn
@spotmelker ja ik heb ook liever Carola . .
+8
de hoef
Quote Reactie van @spotmelker:
zou het wat uitmaken?

ik denk persoonlijk, dat ze achter de schermen nog veel tegenhoud
Erco
@de hoef ik denk eerder dat t wishfull thinking is wat je nu doet maar hoop doet leven 😉
+1
Noorderling
@de hoef
Ik denk dat ze te naïef is. Wat is er in een jaar nu bereikt? 0,0.
Als leidinggevende hoor je de juiste personen op de juiste plek te zetten, dat sonnema weg "gepromoveerd" is zegt genoeg over het reilen en zeilen op het ministerie.
de hoef
Quote Reactie van @Noorderling:
Ik denk dat ze te naïef is. Wat is er in een jaar nu bereikt? 0,0.

denken is vrij natuurlijk, we zijn nog steeds niet gehalveerd , en met jesse en die kale need heel de dag in je nek te voelen hijgen , houd ze de rug recht
+2
mlkvhoudr
@de hoef je weet in ieder geval Bennie zijn ongelijkheid goed aan te tonen 😁
+1
de hoef
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
Bennie zijn ongelijkhei

ik lees de story van bennie nooit
+3
mlkvhoudr
@de hoef verstandig 😁
Jannus
Quote Reactie van @de hoef:
ze achter de schermen nog veel tegenhoud

Denk het ook maar hoelang houd je het vol in een slangenkuil in de te linkse hoek??
+1
de hoef
Quote Reactie van @Jannus:
hoelang houd je het vol

ze kan wat hebben zo te zien
+1
Mkl87
@de hoef kan ze in ieder geval niet zeggen dat ze de rotzooi van de vorige op haar bord heeft gekregen. Ja kan wel, maar dat zal ze niet doen denk ik 😅
+1
Dirk van Zetten
Ze heeft het beste met de boeren voor. Maar in het ambtenaren korps zijn alle heldere realistische landbouwdenkers al gillend weg gerend. De dromers hebben de overhand....
+7
Men moet beginnen ,om per direct te stoppen om problemen op te lossen, die niet bestaan maar die GEWENST zijn.en de verantwoordelijken daarvoor strafrechtelijk vervolgen, en opsluiten levenslang. Zodat deze manier van beleid maken en regeren stopt.
+1
MTSTAMMINGA
@Detukkeroettwente Theo Spierings heeft het verdien model duurzaamheid ook ondekt 😃 Lees ik net op de boerderij site Maak de borst maar nat 😁 @Detukkeroettwente
+1
groeier
Schouten lost maar geen problemen op en is veel te links....
+2
Twentsch Land
Tja dat kan dan wel zo zijn, maar besef dat het ook nog erger kan.

@groeier
+1
Bartlehiemboer
@Twentsch Land Kan ook zo zijn maar ik zie liever iets gebeuren dan alleen maar zaken bedenken en na protesten weer terug draaien. In die 4 jaar had ze wel eens wat kunnen bereiken. Ze heeft wel bereikt dat er al veel boeren gestopt zijn of gaan stoppen. Wat heb je nu aan zo'n minister?
groeier
[quote="@Bartlehiemboer" p="1801986"]Ze heeft wel bereikt dat er al veel boeren gestopt zijn of gaan stoppen. Wat heb je nu aan zo'n minister?

Lijkt idd meer op minister van stervensbegeleiding.
Melkveehouder6
@groeier Dat dachten de boeren in de jaren 80 ook over Braks, veeeeel later werd hij geroemd over zijn beleid....
Bartlehiemboer
@Melkveehouder6 Hou toch op. Dit is anno 2020 een puinhoop in de wereld in vooral de politiek in Nederland met hun anti-discriminatie en Groenen. In de jaren 80 mocht ik nog zwarte piet zijn....
+1
Jannus
Quote Reactie van @groeier:
geen problemen op en is veel te links....

Soms moet je ver op de stormwind meebuigen om daarna wederom rechtop terug te buigen en je koers te vervolgen,het is geen makkelijke job en ze wil ook niet in de populistische hoek gaan zitten want ga er maar aan staan
Melkboer16
Ik heb liever Carola als iemand van D33 die gestuurd wordt door Kale Tjeerd!
CDA en VVD branden zich er niet aan dus wordt het een post voor een klein partijtje wat ze nodig zijn! @JanCees zou leuk zijn als minister voor FvD dan kan ie de boel eens flink opschudden in dat ambtenarenapparaat!
Als er dan eentje tegenspreekt hoop ik dat ie ze net zo de huid vol scheld als toen ie vakgroepvoorzitter was!
Lef heeft ie wel en dat mag ik nu wel graag zien dus @JanCees !
+1
EDOO
Maar ik zie Forum niet in een coalitie aanschuiven. Niemand wil ermee in zee en in de peilingen doet Forum het momenteel slecht. Als Carola wordt opgevolgd door een ander denk ik dat wij nog eens flink heimwee krijgen.
+1
Rodeo clown
@EDOO wacht maar af. Een nieuwe lockdown is onderweg met alle gevolgen van dien. De zittende partijen zullen afgerekend worden op het corona beleid .
jan.1
Of het Schouten wordt of wie het dan ook zijn mag,als het maar een minister is die op komt voor de boeren tuinders en vissers.Het moet iemand zijn die voor de volle 100 % achter de sector gaat staan en dat ook overal in de pers,sociaal media uitdraagt.
Iemand die hartstikke trots is op de landbouw , dat ook in de kamer is...en dat ook praktiseert .
Iemand die de boeren stimuleert ipv demotiveert ,niet met halfslachtige en totaal onzinnige regelgeving de sector nog meer op kosten jaagt.
Kortom iemand met 2 poten in de modder met de kop voor de boeren.
Melkweb
@Melkboer16 heb je wat aan als de kiezers anders denken en een andere vakje inkleuren. Met Schouten had je veel meer eruit kunnen halen en vastleggen voor de komende jaren dan menig 1 dacht. In plaats daarvan kozen velen voor een ramkoers. De consequentie is dat je het nu overlaat aan wat hierna komt, het onbekende. Invloed oefen je via politieke stromannen uit maar dan moeten ze er nog wel zijn in Den Haag
Noorderling
@Melkweb
Angst is een slechte raadgever.
Ze zijn aan het vast lopen op het ministerie, of ze luisteren of schouten gaat nat. Dat is morgen echt nog niet ons probleem.
+1
Twentsch Land
Hoe lief en aardig en je uiterste best doen enz enz enz .... en je hebt 2 kamerleden die achter je staan en de overige kamerleden niet achter je staan is de uitkomst nogal makkelijk te raden.

@jan.1
+1
de hoef
@jan.1 hermen vreugdehill kun je met voor keur stemmen , plaats 9 bij cu
+1
Mkl87
@de hoef iemand waar we in Brabant blij mee zijn! Jammer dat hij maar een eenmansfractie is
+1
jan.1
Quote Reactie van @de hoef:
hermen vreugdehill kun je met voor keur stemmen , plaats 9 bij cu

Zit bij de verkeerde partij....
de hoef
Quote Reactie van @jan.1:
Zit bij de verkeerde partij...

wat is de goede partij dan ,
jan.1
Quote Reactie van @de hoef:
wat is de goede partij dan ,

Er is geen goede partij voor de boeren,maar cu gaat steeds meer richting gl en d66.Faber gaat er uit maar wat ervoor terug komt is nog linkser.
Sgp en cda hebben nog steeds het beste op met de boeren.
George
Quote Reactie van @jan.1:
cda hebben nog steeds het beste op met de boeren.

😂 😂 😂 😂 😂 😂
Melkweb
@jan.1 je vergeet de belangrijkste horde. De kiezers met hun stemgedrag, dat is de belangrijkste waar je beter druk om kunt maken. Niet de poppetjes daarna. Wij zijn zwaar in de minderheid en je bent 100% afhankelijk van andere wezens, hoe slim of dom ook.
groeier
Quote Reactie van @Melkweb:
Wij zijn zwaar in de minderheid en je bent 100% afhankelijk van andere wezens, hoe slim of dom ook.

Links heeft wat betreft de betaalbaarheid van hun plannen zijn langste tijd wel gehad. Alleen daarmee is de linkse zwendel/media nog niet weg ivm scheppen van totaal onjuiste beeldvorming.
jan.1
Quote Reactie van @Melkweb:
je vergeet de belangrijkste horde. De kiezers met hun stemgedrag, dat is de belangrijkste waar je beter druk om kunt maken. Niet de poppetjes daarna. Wij zijn zwaar in de minderheid en je bent 100% afhankelijk van andere wezens, hoe slim of dom ook.

Helemaal juist,maar wij hebben 60 % van nl grond in bezit,maken het beste voedsel en worden onder betaald...en verzuipen in de regelgeving.
Melkweb
@jan.1 dus....? Je denkt dat de kiezer eerst aan jou denkt en dan aan zijn eigen kasboekje..? ze eisen als standaard dat je goed voedsel produceert en je zorgt draagt voor het milieu. Er voor betalen....? Leuk geprobeerd, hoeft niet., denken ze. Dat is je plicht
jan.1
Quote Reactie van @Melkweb:
Je denkt dat de kiezer eerst aan jou denkt en dan aan zijn eigen kasboekje..? ze eisen als standaard dat je goed voedsel produceert en je zorgt draagt voor het milieu. Er voor betalen....? Leuk geprobeerd, hoeft niet., denken ze. Dat is je plicht

Ik laat ze ervoor betalen...
Albert Altena
Ministers zijn maar marionetten.
groeier
Quote Reactie van @Albert Altena:
Ministers zijn maar marionetten.

Ze zijn de linkse zwendel....
harke
Nou heeft mevrouw schouten de afgelopen 4 jaar alles om zeep geholpen en nou zeggen jullie hier dat ze nog wel langer mag??
Twentsch Land
Om zeep helpen.....denk toch wel dat je de oorzaak daarvan voor die 4 jaar moet zoeken.

@harke
Melkweb
@harke je kunt het ook omdraaien, misschien heeft ze met maatregelen (nog)erger voorkomen om wat sommige eingelijk wilde.
Weidezicht
@Melkweb ik heb met die voermaatregel wel het gevoel gehad dat ze daarbij stiekem dacht (dat mocht ze uiteraard niet uitspreken) dat die maatregel voor de buhne mooi wat stikstof op zou leveren, en dat de boeren creatief genoeg zouden zijn om er het beste van te maken zeg maar.
Rijkuil
Je getuigd van lef om te blijven en geconfronteerd te worden met afschieten van de reparaties door de MOB.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
49
DEELNEMERS
25
WEERGAVES
0