Zeeuws Statenlid heeft geen onderbouwing voor ‘vissterfte door landbouw’

Het Zeeuwse Statenlid Gerwi Temmink (Groen Links) stelde op 1 oktober Statenvragen over de acute vissterfte in het Veerse Meer, afgelopen zomer. Met een vingerwijzing naar de overbemesting door de landbouw. STAF vraagt Temmink om een onderbouwing voor zijn vingerwijzing. Die blijkt hij niet te kunnen geven.

Deel dit topic

Reacties

+2
puntertje
Onderbouwing? Dat is toch alleen iets voor mensen/groepen die beschuldigd worden? Mensen die zeggen pro natuur/aarde/klimaat zijn mogen gewoon beschuldigingen roepen en dan wachten tot de beschuldigde iets roept dat hij niet 100% wetenschappelijk kan onderbouwen zodat ze die persoon vervolgens weer kunnen bespotten.
+4
Rodeo clown
Geen onderbouwing . Waar hebben we dat meer gehoord.
Oja zou die topambtenaar al terug zijn van vakantie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN