Brandbrief over stikstof naar minister Schouten

Een groep van 9 agrarische belangenbehartigers heeft in een brandbrief nogmaals haar zorgen aan landbouwminister Carola Schouten geuit over haar huidige stikstofbeleid.

Volgens de groep is de huidige aanpak te uiteenlopend. De verworpen Programma Aanpak Stikstof (PAS) brengt de meeste moeilijkheden met zich mee, waar de overheid naar eigen zeggen in sommige gevallen omslachtig op in probeert te spelen. Zo wordt het oplossen van problemen bijvoorbeeld op het bordje geschoven van bedrijven die wel een vergunning hebben, doordat de overheid bedrijven zonder vergunning wil legaliseren met vergunde ruimte van bestaande bedrijven. De verantwoordelijkheid voor legalisering verschuift hierdoor van het Rijk naar vooral de agrarische sector. Dit vinden de belangenbehartigers onterecht.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN