Ministerie zat volgens LTO 'ontzettend fout' bij I&R

De melkveesector is met de I&R-affaire in 2018 volgens LTO Nederland onterecht in een kwaad daglicht gesteld. Het OM heeft deze week bekendgemaakt dat ruim honderd melkveehouders een boete krijgen en twintig ondernemers worden gedagvaard.

Deel dit topic

Reacties

+5
labella
En lto ook...….
Mkl87
LTO moet eerst maar even in de spiegel kijken. Beetje meer vertrouwen in je achterban die duizenden euro's contributie betalen
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Mkl87:
die duizenden euro's contributie betalen

Zo gek zijn ze toch zelf!
+1
Mkl87
@kanniewaarzijn ik sindsdien niet meer
+6
Albert Altena
Honderd mensen krijgen een boete.
Daarmee wordt er gesuggereerd dat dit ook tweeling fraudeurs zijn.
Echter het jaar ervoor waren er ook bijna honderd boetes voor boeren die hun registratie niet op orde hadden.
Dus!!!!
+2
JohnDeere7serie
nieuweoogst.nl/nieuws/2018/…

Mogelijk 7700 boeren volgens nieuwe oogst. Dankbaar overgenomen door alle media. Misschien is een grote sorry van eigen kant ook op zn plek in plaats van naar het ministerie te wijzen.
weurding
Dat was toch zeker niet de eerste reactie van "vriend" calon
Melkveehouder.
Smerige huichelaars bij LTO. Calon bond de kat de bel aan!
+10
matt
Wil in 2018

'Verbijsterend', noemt voorzitter Wil Meulenbroeks van LTO Melkveehouderij de fraude met I&R-registratie in de melkveehouderij. Hij steunt de harde aanpak die LNV-minister Carola Schouten aankondigde.

Wil in 2020
Aanvankelijk zou er sprake zijn van achtduizend fraudeurs. 'Het is verbijsterend om te horen dat we als sector zo zijn weggezet, omdat er zo enorm zou zijn gefraudeerd', vertelt Wil Meulenbroeks van LTO Melkveehouderij. 'En nu blijft er zo weinig van over. Dan is er iets ontzettend fout gegaan bij het ministerie en de NVWA. Het was voor de boeren verschrikkelijk om aan te horen dat ze als fraudeur werden aangemerkt.'

Flapdrol 😔
grondlozeboer
@matt plus10
nieuwoord
@matt bennie zal er wel een duidelijke Kollum aan wijden 🤔🤔
+3
waakhond 3
@matt de fosfaat fraude met dieren op 2-7-2015 is vele malen groter dan de tweeling fraude .maar om dat daar de heren bij zijn betroken moet het in de doofpot blijven . maar dat gaat ze niet lukken .
+1
matt
@waakhond 3 plus voor je doorzettingsvermogen,een hele lange adem zal er voor nodig zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0