VVD-coryfee Oplaat raadt Baudet Nexit af

In de aanloop naar de verkiezingen nodigde het voormalig VVD Tweede Kamerlid Gert Jan Oplaat uit Markelo FvD-voorman Thierry Baudet uit bij hem thuis, om invloed uit te oefenen op het verkiezingsprogramma van de ‘runner up’ in de opiniepeilingen.

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Sinds wanneer is Oplaat een coryfee? (=persoon die algemeen bekend is door zijn uitstekende kwaliteiten). Het is meer een zakkenvuller die graag lobbyt voor van3.
Melkboer16
@puntertje wat heeft Oplaat in vredesnaam met vandrie te maken??
verbi
@Melkboer16 Is ie mee op internationale handelsmissie geweest met rutte en Willen Alexander.
Melkboer16
@verbi er mee op missie gaan is wat anders als lobbyen voor van3!
Oplaat zegt waar het op staat als het nodig is en laat zich niet gebruiken!
En wat doet van3 dan eigenlijk fout in jouw ogen
Jawis
@Melkboer16 nou de kalverprijs drukken?
Melkboer16
@Jawis hoeveel van jou melkgeld komt van de kalverhouders?!
Als je dat mist dat doet vele malen meer pijn als de even wat lagere kalverprijzen
Jawis
@Melkboer16 ze krijgen de poeder ook al voor een belachelijke prijs. Dus hou gauw op. Toen vandrie nog niet de baas was in europa hadden we betere poederprijzen en veeel hogere kalverprijzen. En toen werd er ook geld verdiend.
anonymous_238
Een zeer mager verslagje van wat op zich wel een interessante bijeenkomst had kunnen zijn. Wellicht zien we meer in de papieren versie van melkvee
+4
verbi
De verkiezingen komen eraan. Probeert Baudet even de les te lezen.Probeert zijn hachje en dat van de VVD te redden.
weurding
@verbi zou het nog lonen?
+1
DeHeer oplaat heeft ook wel in de gaten dat de zuidelijke landen ons kwa geld ons helemaal leeg zuigen,handel kan je evenwel drijven met landen daar heb je geen eurozone voornodig,het gebrek aan handels mannen of vrouwen dat is nu ons probleem,vroeger hadden we de V.O.C,de handelaren die over de hele wereld trokken en ons land groot maakten,maar dat mag je tegenwoordig ook niet meer zeggen de GOUDEN EEUW.De Heer Baudet heeft hier wel een goed punt,maar ja als die partij stelsel matig uitgesloten wordt aan de regering deel name kom je niet ver,terwijl een deel van debevolking daar toch anders overdenkt ,ookal is het de tweede partij van nederland samen met PVV. De munteenheid euro is zo niet lang vol te houden ,de geld drukkerijen staan dag en nacht aan om geld bij te drukken ,dat loopt een keer verkeerd af!Dus geef mij m,n eigen nederlandse gulden maar weer terug,wat ik vanaf het begin van de euro al steeds wilde.Euro wordt zo niks meer waard.Gelukkig hebben we als Nederland nog een waardevaste goud voorraad,wat hopelijk niet verpatst wordt.
+1
anonymous_238
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl Niet alleen de zuidelijke landen. De WHO de banken de groene lobby zijn de grote suckers. En een genot dat we daar van krijgen. Een gezonde groene diverse wereld en een lege portemonnee. Dit is natuurlijk al lang aan de gang. Vroeger kon een persoon een (groot) gezin onderhouden. Tegenwoordig kunnen veel tweeverdieners de eindjes maar net aan elkaar knopen, maar toch worden ze met aantrekkelijke subsidies die te dure koopwoning ingelokt. Het alternatief is dure (staatsgestuurde) huur

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0