LIVE | Parijs doet cafés op slot, ‘Veel dieren net zo vatbaar voor corona als mensen’

Het coronavirus kent ook op de geestelijke gezondheidszorg zijn weerslag, zo blijkt uit onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie in 130 landen. Mensen zouden moeilijk ‘verlichting vinden’ in coronatijd, met mogelijk meer zelfdodingen tot gevolg. Een op de tien coronapatiënten krijgt hartproblemen tijdens ziekenhuisopname. Uit onderzoek onder 3000 patiënten blijkt dat bij 12 procent van hen hartklachten optreden.
 LIVE | Parijs doet cafés op slot, ‘Veel dieren net zo vatbaar voor corona als mensen’ (ad.nl)

Het coronavirus kent ook op de geestelijke gezondheidszorg zijn weerslag, zo blijkt uit onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie in 130 landen. Mensen zouden moeilijk ‘verlichting vinden’ in coronatijd, met mogelijk meer zelfdodingen tot gevolg. Een op de tien coronapatiënten krijgt hartproblemen tijdens ziekenhuisopname. Uit onderzoek onder 3000 patiënten blijkt dat bij 12 procent van hen hartklachten optreden. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in onderstaand liveblog.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden dieren , parijs , coronavirus en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!