Blijf als melkveehouder scherp sturen op je liquiditeit

De kritieke melkopbrengst (KMO) is een goede indicator om te toetsen welke melkprijs je minimaal nodig hebt om aan alle financiële verplichtingen te kunnen voldoen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Frederika
Klein kind kan zien dat de melkprijs omhoog moet en anders niet
driekus 001
@Frederika De melkprijs moet omhoog en de verkoopprijs van een liter Campina houdbare melk moet ook omhoog. Het schijnt dat de supermarkt hier 52ct op heeft. Verkoopprijs in de winkel 1.29 euro. Wie heeft de macht in de keten. Vul maar in.
pa
We moeten een "vraagmarkt" creëren. Dan gaat de prijs vanzelf omhoog. Wie begint er met het beperken van de productie?
Arum
😀
pa
@Arum Daar heb je weinig aan als er niet geladen wordt
BertK
@Arum eerder geen melk denk
JappieJo
Zit voor mijn idee al aardig scherp door de binnenbocht te sturen...
+3
Frans1
Commercieel kulpraatje om een extra product aan de man te brengen, ofwel verhogen van de kmo😬
Stand van de rc verteld je alles, en je uitgavenpatroon weet je ook ongeveer wel, rest een buffer voor onvoorziene uitgaven, moeilijker is het niet.
Dat het dit jaar door evt opschorten r+a en voorschot tsr aardig vertekend klopt, maar dat weten degenen toch zelf ook wel, we zijn toch geen kleine kinderen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0