Sexy tweeling schittert in Boerenkalender: Erwin en Wouter zijn Brabants trots

Ze zijn sexy, stoer en voelen zich nog een heel klein beetje boer. Erwin en Wouter van Wezel (25) zijn te vinden in de nieuwe editie van de Boerenkalender. De Roosendaalse tweeling moet de trots van Brabant redden want op de editie van de Boerinnenkalender voor komend jaar staat geen enkele Brabantse.
De twee groeiden op tussen de koeien op de boerderij van hun ouders. Als het ze wordt gevraagd, steken ze nog een handje uit te mouwen. Niet omdat ze het werk zo leuk vinden maar om hun pa te helpen.
Wie vinden Erwin en Wouter zelf het knapst? Dat vertellen ze je in de onderstaande video:
Erwin en Wouter wisten beiden al op jonge leeftijd dat ze niet in de wieg zijn gelegd voor het boerenbedrijf. Erwin is fysiotherapeut en Wouter werkt als mechanical engineer. Het modellenwerk doen ze ernaast.

Zichtbare sixpacksGeen vrouw of man die daar een punt van zal maken wanneer ze volgend jaar de kalender openslaan met de foto van de Roosendaalse tweeling. Welke foto wordt gebruikt, is ook voor de modellen zelf nog een verrassing. Zeker is dat dat het er eentje wordt met zichtbare sixpacks van beide hunks. Dat is tenslotte het handelsmerk van de twee en de kalender.

De Boerenkalender is dit jaar voor het eerst uitgebracht na het succes van Boerinnenkalender die al tien jaar bestaat. Het idee achter de kalender is om met de verborgen schoonheden van het platteland, het imago van de agrarische sector te verbeteren. De knappe boerentweeling uit Roosendaal zijn volgens de uitgever een perfect visitekaartje.

VerrassingTijdens de presentatie van de kalender vrijdag wordt bekendgemaakt welke maand Erwin en Wouter gaan opsieren. Welke maand het ook wordt, het zal er voor veel mensen er eentje zijn die wel veertig dagen zou mogen duren.

LEES OOK: Kim, Karlijn en Lica komen op sexy Boerinnenkalender 2020: 'Ik op de kalender? Hoe dan?'
 Sexy tweeling schittert in Boerenkalender: Erwin en Wouter zijn Brabants trots (omroepbrabant.nl)

Ze zijn sexy, stoer en voelen zich nog een heel klein beetje boer. Erwin en Wouter van Wezel (25) zijn te vinden in de nieuwe editie van de Boerenkalender. De Roosendaalse tweeling moet de trots van Brabant redden want op de editie van de Boerinnenkalender voor komend jaar staat geen enkele Brabantse. De twee groeiden op tussen de koeien op de boerderij van hun ouders. Als het ze wordt gevraagd, steken ze nog een handje uit te mouwen. Niet omdat ze het werk zo leuk vinden maar om hun pa te helpen. Wie vinden Erwin en Wouter zelf het knapst? Dat vertellen ze je in de onderstaande video: Erwin en Wouter wisten beiden al op jonge leeftijd dat ze niet in de wieg zijn gelegd voor het boerenbedrijf. Erwin is fysiotherapeut en Wouter werkt als mechanical engineer. Het modellenwerk doen ze ernaast. Zichtbare sixpacksGeen vrouw of man die daar een punt van zal maken wanneer ze volgend jaar de kalender openslaan met de foto van de Roosendaalse tweeling. Welke foto wordt gebruikt, is ook voor de modellen zelf nog een verrassing. Zeker is dat dat het er eentje wordt met zichtbare sixpacks van beide hunks. Dat is tenslotte het handelsmerk van de twee en de kalender. De Boerenkalender is dit jaar voor het eerst uitgebracht na het succes van Boerinnenkalender die al tien jaar bestaat. Het idee achter de kalender is om met de verborgen schoonheden van het platteland, het imago van de agrarische sector te verbeteren. De knappe boerentweeling uit Roosendaal zijn volgens de uitgever een perfect visitekaartje. VerrassingTijdens de presentatie van de kalender vrijdag wordt bekendgemaakt welke maand Erwin en Wouter gaan opsieren. Welke maand het ook wordt, het zal er voor veel mensen er eentje zijn die wel veertig dagen zou mogen duren. LEES OOK: Kim, Karlijn en Lica komen op sexy Boerinnenkalender 2020: 'Ik op de kalender? Hoe dan?'

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden perfect , sexy , koeien , platteland , brabant , boerderij , imago , boer , tweeling , vrouw , leeftijd en kalender geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!