Jan Cees Vogelaar over LTO, stikstofbeleid en de aankomende verkiezingen


Dick Veerman interviewt Jan Cees Vogelaar. Jan Cees is de drijvende kracht achter de boerenprotesten tegen het stikstofbeleid en kandidaat-bestuursvoorzitter LTO Nederland.

Een gesprek over de rol die hij LTO wil laten spelen, de aankomende verkiezingen en zijn reactie op de vraag of hij in zou gaan als hij namens Forum voor Democratie gevraagd zou worden als minister van Landbouw. Welke oplossingen heeft Vogelaar voor de stikstofcrisis die na anderhalf jaar soebatten nog steeds niet is opgelost?

Meer: foodlog.nl/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

Rijkuil
Recreatiehoogleraartje.

Aanmelden voor het nieuwe woord van het jaar
anonymous_238
Dick gaat regelmatig en graag met dat soort mannetjes in discussie. Daar weet hij ongeveer wat voor antwoorden hij krijgt, en dat past meer bij zijn zalvende manier van een discussie leiden. Jan Cees is wat meer ongeleid en dan zie je hem schrikken en snel een andere richten op gaan. Moest wel een paar keer lachen hierom

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0