Jan Cees Vogelaar: ‘Nederlanders willen zo graag deugen’ - Foodlog



Originele beschrijving

Ons willen deugen zit Nederland dwars. Forum voor Democratie vraagt Nederlanders weer wat ze echt willen. Terwijl Drees en Den Uyl Nederland al vol...

Deel dit topic

Reacties

Rijkuil
Alleen een beetje jammer dat hij ook niet snapt dat soyabonen geïmporteerd worden voor de olie.
Of in een minder erg geval; een niet zo handige vergelijking
groeier
Quote Reactie van @Rijkuil:
Of in een minder erg geval; een niet zo handige vergelijking

De olie gebruiken ze toch waar dat meest geschikt voor is.
Rijkuil
@groeier Rob schijnt het ook te gebruiken
puntertje
Het is niet dat Nederlanders zo graag willen deugen, het is de grote angst om uitgemaakt te worden voor iemand die niet deugt. En de strategie van activisten is om mensen die daar enigszins afstand van nemen af te schilderen als klimaatsceptici, vervuiler of, en dat is zeer effectief, racist. En zo kan een kleine groep die niets met democratie heeft, immers hun mening is superieur, het complete debat beheersen en hun mening tot nationale norm verheffen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0