Bio-boerderijwinkel en foodcafé Odin Almere Vliervelden geopend

Tholen - Odin foodcoop heeft haar eerste biologische boerderijwinkel en foodcafé geopend in Almere. Dit op het erf van biodynamische boerderij Vliervelden (Goethelaan 163). De winkel en het foodcafé zijn eigendom van Coöperatie Odin, de biologische voedselcoöperatie met bijna 11.000 leden.
"Stadsboeren…
 Bio-boerderijwinkel en foodcafé Odin Almere Vliervelden geopend (groentennieuws.nl)

Tholen - Odin foodcoop heeft haar eerste biologische boerderijwinkel en foodcafé geopend in Almere. Dit op het erf van biodynamische boerderij Vliervelden (Goethelaan 163). De winkel en het foodcafé zijn eigendom van Coöperatie Odin, de biologische voedselcoöperatie met bijna 11.000 leden. "Stadsboeren…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden erf , boerderij en coöperatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!