Mestvisie Schouten betekent einde mestdistributie

Deel dit topic

Reacties

Rijkuil
Zit je in de mesthandel?
Rijkuil
Inmiddels heeft ons sectiebestuur besloten om de ontwikkeling van KeurMest en van de Digitale Mestketen op een laag pitje te zetten.

Dit is wel grappig.
Real time moet op het transport m.i.v 2021
Afschrijven in recordtempo
Geloof maar niet dat het daar van komt daar is de lobby te sterk voor . Van uit de transport sector
bio boer
Alle mest moet toch nog naar de mestverwerker of naar de akkerbouwer waar je contract mee hebt of naar de percelen op afstand laad de mest zelf naar de buurman rijden met vracht auto 2 km verder kan er niet tegen rijden met mijn 10m3 tank
Rijkuil
@bio boer Ze blijven wel rijden. Hun probleem is dat we dadelijk de goedkoopste offerte gaan gebruiken om de mest te transporteren. De berg geld die bij de mesttransportsector bleef hangen gaat in de toekomst naar de mestfabriek.
Wanneer er tegenwoordig een probleem is gaat het bijna altijd om euro’s.
bio boer
@Rijkuil of ze beginnen zelf met mestverwerken
Kars
En mevrouw schouten wil zo mestfraude tegen gaan. Als er ergens geld verdiend wordt en massaal gefraudeerd dan ist het met de mestverwerking.
Rijkuil
@Kars vertel....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0