21 grote vaten met drugsafval gevonden in Beers, sommige vaten hebben gelekt

Bij de Kraaijenbergse Plassen in Beers zijn donderdagochtend 21 vaten van duizend liter met drugsafval gevonden. Enkele vaten hebben gelekt, zo bevestigt de politie. De vondst werd gedaan aan De Bungelaar.
Omdat enkele van de vaten lekten, werd de vindplek ruim afgezet. Brandweer en politie kwamen ter plekke.
Specialisten zullen de vaten afvoeren. Vervolgens zal de grond moeten worden schoongemaakt.
 21 grote vaten met drugsafval gevonden in Beers, sommige vaten hebben gelekt (omroepbrabant.nl)

Bij de Kraaijenbergse Plassen in Beers zijn donderdagochtend 21 vaten van duizend liter met drugsafval gevonden. Enkele vaten hebben gelekt, zo bevestigt de politie. De vondst werd gedaan aan De Bungelaar. Omdat enkele van de vaten lekten, werd de vindplek ruim afgezet. Brandweer en politie kwamen ter plekke. Specialisten zullen de vaten afvoeren. Vervolgens zal de grond moeten worden schoongemaakt.

 21.000 liter drugsafval gedumpt in Beers (rd.nl)

Onbekenden hebben 21 vaten met elk duizend liter drugsafval gedumpt bij Beers Noord-(Brabant). Volgens de politie lekten de vaten. Een speciale afdeling van de politie, de Landelijk Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO), gaat de vaten opruimen en afvoeren.

 Megadumping van 21000 liter drugsafval bij Beers, gespecialiseerde eenheid ruimt lekkende vaten op (bd.nl)

BEERS - Aan de Bungelaar in Beers in de gemeente Cuijk zijn donderdagochtend 21 grote drugsvaten gevonden. Een paar van die vaten met een inhoud van 1000 liter lekten. De brandweer heeft metingen gedaan om erachter te komen wat er precies in de vaten zit. Het blijkt om drugsafval te gaan.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland , grond , politie en brandweer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!