Stilte voor de storm voor ondernemers.

😞

Deel dit topic

Reacties

Dirk van Zetten
De enige die geen grip op de situatie heeft is Rutte. Geen testcapaciteit corona, te weinig contactonderzoek. De ondernemers proberen uit alle macht de economie aan de gang te houden. Maar personeel vandaag testen en morgen uitslag is nog steeds niet voor elkaar!!
Jaap40
MKB-Nederland, de motor van de economie, loopt vast☹☹
+1
Twentsch Land
Die was al aan het vast lopen !

@Jaap40
verbi
+2
pietjepuk
@verbi Daar is de overheid het laatste half jaar flink mee bezig geweest. Volop geld naar de mkb gepompt. Maar als het smeren niet meer helpt krijg je een vast loper.
Tommie1
@pietjepuk Jacqueline geeft het goed aan, er zijn ook MKB ondernemers die prive er niet met geld in de zaak zitten, deze jongens gaan niet in armoede verder. Alles wat daar nog ingepompt wordt is weggegooid geld. Ik wil niet zeggen dat ze de zaak bewust laten klappen maar er zijn er ook genoeg bij waar de zaak uitgehold wordt door uitkeringen aan directie ed.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0