Rabobank: 'Sector dreigt te worden doodgereguleerd'

Het kabinet moet aan boeren en tuinders niet langer verplichte maatregelen opleggen, maar juist sturen op doelen. Agrarische ondernemers hebben daarbij zelf de regie hoe zij die doelen op klimaat, biodiversiteit en waterberging gaat halen. Dit schrijft Rabobank in een nieuwe visie die zij vandaag (woensdag) heeft gepresenteerd op de land- en tuinbouw.

Deel dit topic

Reacties

+8
Frans1
Volgens mij zijn we met de bemoeizucht al zo ver, dat enkel een (dreigende) lege maag het nuchtere verstand nog weer terug kan brengen.
Jaap40
@Frans1 indien we allemaal bio moeten worden dmv btw verlagen op bio producten krijgen we inderdaad vanzelf honger.
+2
casev
Het ergste is dat enkele van de minst populaire gewoon uit onze eigen sector komen..... kringloopwijzer, koekompas enz enz
George
@casev
Dat is al jaren zo! Bijna alles.
+1
kanniewaarzijn
Zie hier de invloed van LTO op de RABO! "Ondernemers die met maatwerk deze doelen realiseren en via metingen laten zien dat ze voldoen aan het beleid". Waar kennen we deze tekst ook al weer van?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's sturen , tuinbouw , biodiversiteit , tuinders , rabobank en klimaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0