LTO zet mestoverleg op scherp

LTO Nederland wil met landbouwminister Schouten in gesprek over het mestbeleid.

De belangenorganisatie is niet te spreken over de voornemens van de minister, die ze op 8 september openbaarde. Als het gesprek met de minister geen perspectief biedt, zal LTO het gesprek afbreken, zo blijkt uit een nieuwsbericht dat de organisatie woensdag 23 september heeft verspreid.

Deel dit topic

Reacties

+1
BertK
Goed zo, poot stijf houden!
hans1980
Fight LTO 👊
+2
George
De vechtmachine die Calon heeft gebouwd wordt in stelling gebracht. 🤪
+2
kanniewaarzijn
Als ik het niet dacht: het gaat ze om het afdwingen van bedrijfsspecifieke verantwoording voor stikstof en fosfaat. Wat zijn het toch een smeerlappen!! De voordelen die dat voor de (zeer) intensieven oplevert, noemt men dan "vakmanschap van de ondernemer" 😁 . Treurig zootje. Waarom was MINAS ook alweer afgeschoten?
+1
labella
Blaffende honden...…..
We gaan het meemaken , en nu GELIJK de mestnormen met 30% -Ha verhogen en ook dat gemaakte probleem word gedeeltelijk opgelost.
gerrie-hul
@Detukkeroettwente Ik denk dat het alleen maar voor de bühne is

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0