Scheurverbod alleen voor melkveehouders?

Is grasland van een melkveehouder anders dan grasland van een vleesveehouder of paardenhouder? In veel gevallen mogelijk wel omdat met een andere grashoogte gewerkt wordt.

Maar dat lijkt mij geen reden om een scheurverbod exclusief voor melkveehouders op te tuigen. D66 wil dat om onverklaarbare redenen wel. Zo staat het in hun concept verkiezingsprogramma. Bijzondere mensen bij D66.

Ook willen ze expliciet uispoelingsgevoelige voergewassen aan banden leggen op zandgronden. Dus bv aardappelen en vollegrondsgroenten mogen daar weer wel...

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Noorderling
12euro/meter, kunnen ze doen en laten wat ze willen.
cjw73
@Noorderling ach met een tientje ben ik ook wel tevreden. Dus dan beginnen ze hier maar met de opkoop.
Rodeo clown
@cjw73 een boeren hand is snel gevuld. Eerst maken ze er natuur van . En krijg je een kutprijs. En dan gaan ze de bestemming veranderen naar windmolens zonnepanelen of huizen enz enz . En het gebeurt nu al .
Frans Z.
Zij hebben er verstand van blijkbaar.
jammermaarhelaas
Robuust is wel het nieuwe modewoord naar het lijkt
+7
hans1980
Boertje pesten 2.0 ze willen onze grond voor windmolens zonneweides en huizen voor migranten.
D66 met Kaag voorop willen een einde aan Nederland maken
+3
Bekkink
Laten ze eerst hun eigen tuintje de tegels er maar uithalen en gras inzaaien, scheelt ook weer Co²
+2
robbies
Als je praat over behoud van bodembiologie, moet je heel ver weg blijven van zonneparken. Maar dat zal dit toekomstig splinterpartijtje wel weer heel graag willen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0