NVWA-inspecteurs fraudeerden met bewijs tegen boer5Originele beschrijving

Vanuit mijn onderduikadres berichten we vandaag over hoe een boer, Jelle Kraak, 5 jaar lang tegen de NVWA (inspectiedienst LNV) moest procederen. De boer was van dierverwaarlozing beschuldigd, en al zijn vee was door de NVWA (in 2009 AID)) in beslag genomen. Voor die valse beschuldiging door de NVWA hadden de inspecteurs met bewijsmateriaal geknoeid.


Om de dieren in de boer
NVWA-inspecteurs fraudeerden met bewijs tegen boer

Deel dit topic NVWA-inspecteurs fraudeerden met bewijs tegen boer (interessantetijden.nl)

Vanuit mijn onderduikadres berichten we vandaag over hoe een boer, Jelle Kraak, 5 jaar lang tegen de NVWA (inspectiedienst LNV) moest procederen. De boer was van dierverwaarlozing beschuldigd, en al zijn vee was door de NVWA (in 2009 AID)) in beslag genomen. Voor die valse beschuldiging door de NVWA hadden de inspecteurs met bewijsmateriaal geknoeid. Om de dieren in de boer

Rodeo clown

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!