Europa dwingt Nederland tot meer actie tegen klimaatverandering

Europa dwingt Nederland tot meer actie tegen klimaatverandering - nos.nl/l/2348276/

Deel dit topic

hans1980

Laatste  |  

Reacties

+2
Lepus
Als we de afgrond ingaan, dan gelukkig wel groen 🖕
Weidezicht
Europa moesy maar eens de mond houden en zorgen dat de boel eerst eens gelijkgetrokken wordt. Eerst orde op zaken en geld verdienen, dan weer eens verder kijken waar er nu daadwerkelijk verbeterd kan worden. Als nederland provincie van duitsland zou zijn, zou er niets aan de hand zijn, omdat het dan alleen maar een drukke regio in een groot land is.
+2
Wat is er mis met het klimaat , heb ik iets gemist ???? Donders mooi weer vandaag, timmermans moet zn waffel dichthouden , en ant wark goan, bie carola in oenkerk , en tjeerd loopt daar ok rond.
+1
hans1980
Het hogere doel

(klik om te vergroten)

weurding
Tuurlijk, kunnen ze het landelijk niet winnen en doorduwen met argumenten roep ik "papa" er even bij om druk op de ketel te zetten, net kleine kinderen
+1
mlkvhoudr
Hè bah schone lucht dat moeten we niet willen met zijn allen
+1
weurding
@mlkvhoudr jij wappert nooit met de dekens?😁
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!