Nertsenbedrijven met coronabesmetting in Wilbertoord en Overloon

WILBERTOORD/OVERLOON (ANP) - Bij een nertsenbedrijf in Wilbertoord (gemeente Mill en Sint Hubert) en een in Overloon (gemeente Boxtel) zijn coronabesmettingen vastgesteld. In Wilbertoord gaat het om een bedrijf met ongeveer 1250 moederdieren. De besmetting kwam daar aan het licht door melding van ziekteverschijnselen bij de nertsen. De dieren zijn inmiddels geruimd.
 Nertsenbedrijven met coronabesmetting in Wilbertoord en Overloon (nieuws.nl)

WILBERTOORD/OVERLOON (ANP) - Bij een nertsenbedrijf in Wilbertoord (gemeente Mill en Sint Hubert) en een in Overloon (gemeente Boxtel) zijn coronabesmettingen vastgesteld. In Wilbertoord gaat het om een bedrijf met ongeveer 1250 moederdieren. De besmetting kwam daar aan het licht door melding van ziekteverschijnselen bij de nertsen. De dieren zijn inmiddels geruimd. Het bericht Nertsenbedrijven met coronabesmetting in Wilbertoord en Overloon verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nertsen , dieren en overloon geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!