ECB laat rentetarieven en beleid ongewijzigd

FRANKFURT (ANP) - De Europese Centrale Bank (ECB) laat de rentetarieven onveranderd en komt nog niet met extra stimuleringsmaatregelen tegen de coronacrisis. Dat maakte de ECB bekend na afloop van zijn beleidsvergadering. Economen hadden al verwacht dat de ECB pas op de plaats zou maken. De aandacht gaat daarom vooral uit naar de toelichting van ECB-preses Christine Lagarde later op de dag.
 ECB laat rentetarieven en beleid ongewijzigd (nieuws.nl)

FRANKFURT (ANP) - De Europese Centrale Bank (ECB) laat de rentetarieven onveranderd en komt nog niet met extra stimuleringsmaatregelen tegen de coronacrisis. Dat maakte de ECB bekend na afloop van zijn beleidsvergadering. Economen hadden al verwacht dat de ECB pas op de plaats zou maken. De aandacht gaat daarom vooral uit naar de toelichting van ECB-preses Christine Lagarde later op de dag. Het bericht ECB laat rentetarieven en beleid ongewijzigd verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bank geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!