FrieslandCampina zet vol in op ingrediënt babymelkpoeder

FrieslandCampina breidt de productie van lactoferrine uit, een belangrijk ingrediënt in babymelkpoeder. In 2022 wil het bedrijf de productiecapaciteit in de fabriek in Veghel met 60 ton uitbreiden, naar 70 ton per jaar. Daarmee wordt het naar eigen zeggen ’s werelds grootste producent van lactoferrine.

Deel dit topic

Reacties

+3
de jonge
In een aantal wetenschappelijke onderzoeken is vastgesteld dat lactoferrine verschillende potentieel gezondheid bevorderende eigenschappen heeft, zo is onder andere antibacteriële, antivirale en ontstekingsremmende activiteit waargenomen alsook bevorderde ijzerabsorptie1-9. Tijd dat de media dit op gaat pakken en rfc de weg omhoog vind met positieve resultaten ..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina en productiecapaciteit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!