Belangenbehartiging krijgt buikpijn van mestplan

Deel dit topic

Reacties

klant
Gewoon geen aandacht aan schenken.
spotmelker
@klant Is een oplossing voor 😁

(klik om te vergroten)

+2
Dirk van Zetten
@klant Grondig zijn mooie matennaaiers. 8.3 % fosfaatrechten korting bij de collega's in de maag splitsen en nu lobbyen voor afbraakbeleid voor de intensieve collega's!!
cornelissen
@Dirk van Zetten Volgens de brief van toen nog economische zaken waren de niet grondgebonden melkveehouders verantwoordelijk voor overschrijding van het fosfaatplafond.Dit werd ter motivering opgevoerd en is toen niet ontkend.Om nou over matennaaiers te spreken is wel wat zwaar aangezet.
+3
pieta
@cornelissen Feitelijk is en blijft dat onjuist.
spotmelker
@cornelissen Van die niet grondgebonden bedrijven was het gros dat voor 1-4 -2015 ook al en die zijn lang niet allemaal als een idioot gaan uitbreiden.
+1
verbi
@Dirk van Zetten Altijd al gezegd dat GRONDIG treitergroepje gaat letterlijk over lijken geven om niemand behalve zichzelf.
Noorderling
@verbi geld ook voor intensief in de knel. Eigenbelang gaat al gauw voor collectief.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0