Hoge verwachtingen van stikstofplan boeren

Melkveehouders rond het Natura 2000-gebied Nieuwkoopse Plassen hebben een sleutel in handen voor het stikstofprobleem. Door het verleasen van stikstofruimte willen zij een nieuw verdienmodel creëren om hun stallen maximaal te innoveren. De kans dat de overheid hierin meegaat, is vrij groot.

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Alleen schijnt het EU-regel te zijn dat je NH3 niet voor NOx uitwisselen mag
Realisme
Je kan moeilijk voordat de boeren aan boord zijn van de coöperatie zeggen dat het een kut plan is. Dus een beetje reclame in de krant van een partij die er mede aan verdiend kan nooit kwaad😂
+1
Realisme
@Realisme de opmerking van LTO “het is niet de vraag of, maar hoe de overheid het plan gebruikt“ dan lopen de rillingen alweer over je rug want dan zet je de deur al weer open voor de overheid om te gaan winkelen in je plan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0