Boeren schrappen gesprek met Johan Vollenbroek in de Achterhoek: ‘Stikstofstrijder blijkt geldstrijder’

MARIËNVELDE / NIJMEGEN - Een groep boeren die onder aanvoering van FDF-voorman Thijs Wieggers in de Achterhoek verder zou gaan praten met Johan Vollenbroek, heeft daar geen behoefte meer aan. De uitnodiging aan de Nijmeegse milieudeskundige voor een vervolggesprek met een afvaardiging van boeren is ingetrokken.

Deel dit topic

Reacties

+2
basbes
Beetje bij de feiten blijven, Agrifacts!
mlkvhoudr
@basbes ik heb geen idee wat er wel of niet zou kloppen aan het verhaal van agrifacts. Zou jij de andere kant kunnen toelichten als u wel daar info over heeft?
basbes
@mlkvhoudr Zie het weerwoord van Vollenbroek in De Gelderlander. Hoor en wederhoor kom je het verst mee.
sorry
@basbes we zien wel of johen een retificatie eist...
mlkvhoudr
@basbes Ok gelezen moest er even incognito voor gaan krijgen n t eerst niet lezen maar het is dus werk wat ze voor de provincie gedaan hebben dat is het verweer van mob
JanCees
@basbes lees eerst het artikel in Staf en oordeel dan opnieuw
bertusvds
@basbes het is op zijn minst wel een agressieve verkoop techniek van MOB om klanten te krijgen vind ik. in de trend van : neem ons in dienst anders procedeer ik je kapot
+1
j h p
@basbes Het was niet zijn bedoeling om de komst ven de verbrandingsoven tegen te houden, maar heeft eerst wel bezwaar gemaakt, waar tegen dan.
Of was het bezwaar een marketingtruc?
Een beetje vergelijkbaar dan als de werkwijze van ene Folkert.
Weidezicht
Had hij mooi ff uit kunnen leggen hoe het zit.
+4
verbi
Je moet met die man niet overleggen wil alleen van de veestapel af uiteindelijk.Wolf in schaapskleren . En daar trappen dan ook nog boeren in.
+1
Melkboer16
@verbi jaren geleden was er in het oosten van het lamd ene Arend Bosscher actief voor mileu defensie tegen de veehouderij.
Was ook niet te vertrouwen en nu is er bij de bind van hobby-dierenartsen ene Arabella Bosscher actief ! Ik heb de naam niet bedacht maar ik vermoed wie wel!
Onkruidzaad vergaat niet
Grasbaal
Test

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0