Malieveld vol schoenen


Originele beschrijving

Het ontstond als een wild plan, maar inmiddels is het bittere ernst geworden. Verpleegkundigen Eefje van keeken en Natasia ten Kattelaar uit Twente wilden het Malieveld in Den Haag vol zetten met schoenen. 'Ga maar eens in onze schoenen staan' was de boodschap achter het protest. Hun oproep om schoenen in te leveren was niet aan dovemansoren gericht.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Mooie manier en leuk bedacht om protest en/of je ongenoegen aan heel Nederland te laten zien.
+3
cornelissen
@Twentsch Land Inderdaad, alleen hun zitten ook met het feit: vraag je de nederlanders of de zorgpremie een stuk hoger mag i.v.m. de salarissen van het zorgpersoneel, dan is de nederlander een stuk minder enthousiast. Zelfde als met biologisch in onze sector

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0