VVD en CDA positief over Nieuwkoops stikstofplan

VVD en CDA zijn positief over het stikstofplan van de melkveehouders bij Nieuwkoop en dringen er bij landbouwminister Carola Schouten op aan het boereninitiatief te omarmen. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot is tevens positief, maar vindt uitkoop of verplaatsing van veehouderijen onvermijdelijk. Schouten ontvangt volgende week de boeren voor een toelichting.

Deel dit topic

Reacties

Melkveehouder.
Dan kun je op je klompen aanvoelen dat dit plan niet deugd en de overheid in de kaart speelt.
BertK
@Melkveehouder. Eén van de goede dingen aan dit plan is dat zal blijken of de overheid volledige controle wil hebben of dat bedrijfsleven het zelf onderling mag regelen wat ze met stikstofrechten doen.
Een ander ding is dat blijkt of dat overheid op meer natuurgrond uit is, dan wil ze toch opkopen of natuurbestemming ipv stikstof laten verleasen.
Blablabla weg met die onzin en de groot moeten ze maar eens een poosje bij de beren in het hok gooien eens kijken dat die dan weer 1 met de natuur word gekke communist

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0