De Groene Amsterdammer insinueert geheel zonder bewijs dat boeren frauderen met dierenaantallen

In een slecht onderzocht artikel die vol staat met feitelijke onjuistheden, wijst de Groene Amsterdammer met een beschuldigende vinger naar Nederlandse veehouders. Geen bewijzen. Geen duidelijke verhalen. Alleen vage insinuaties.

Deel dit topic

Reacties

Dat die anti-veehouderij lobby dit soort bruingroene duimzuigerij durven te publiceren.
+1
j h p
@John Spithoven Misschien iets voor Agrifacts?
Hoeveel vergunningen zullen er nog staan van boeren die al gestopt zijn?
melluk
Smaad
+3
j h p
@melluk Meer laster.
+1
Hans van Bergen
Grootst denkbare kul. Op ieder moment kan nvwa je stallen binnenlopen en tellen. Zie hun raporten zie artikel Boederij. Daarnaast zijn de concentraties in Brabant op plaatsen met veel veel vee laag en met amper vee hoog. Tis een waarneming van een sateliet die helemaal omrekend is en vanwaaruit conclusies getrokken zijn die de Groene Amsterdam weer naar hun leugenpropaganda s toeverzonnen hebben. Ik kan hetzelfde artikel schrijven dat er meer NH3 is waar meer asielzoekers wonen. Zelfde kolder
STOPPEN MET DEZE ONZIN .NL.
Jan-T
Ook al is er een vergunning van de ruimtelijke ordening afgegeven, dan wil dat nog niet zeggen dat de stallen er ook staan.
En het wil ook niet bevestigen dat de dieren gestapeld worden in een stal.
Ons melkvee stapelt slecht op.

En de insunaties komen overeen met de tweeling fraude, wat ook niet de waarheid was.

De metingen kunnen wel anders zijn, maar het kan ook zo zijn dat de Riool water zuiveringen meer ammoniak uitstoten dan de burger denkt.

Uiteindelijke gaat de burger het betalen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0