Telegraaf: Boeren claimen kwart miljard droogteschade.

DNL staat vandaag in de Telegraaf. Wij voeren de discussie liever met betrokken partijen zonder grote media aandacht maar dat verloopt tot nu toe erg traag. Nadat boeren deze zomer in de Volkskrant de schuld kregen van de droogte en waterbedrijven op de radio klaagden over beregening, hebben wij besloten om onze zaak ook meer publiekelijk te communiceren. Vandaag om 12.00 zijn wij ook te beluisteren op BNR nieuwsradio.

Deel dit topic

jpls

Reacties

groeier
Is hier al 3 jaar gort droog, dus dat is dan maal 3
Tinus
De oplossing voor deze kwestie werd verderop in het programma al gegeven. Van grondwater drinkwater maken is goedkoper dan het gebruik maken van oppervlaktewater. Maar drinkwater in Nederland is relatief gezien veel te goedkoop.

Dus duurder maken die hap en daarmee filterinstallaties voor oppervlaktewater aanschaffen.
Inderdaad, gewoon omdraaien die discussie.👍🏻

Dit is de link naar het stuk in de telegraaf: telegraaf.nl/financieel/1143355068/…
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's droogteschade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!