D66: ‘Worden nertsen opzettelijk besmet met corona?’



Originele beschrijving

Regeringspartij D66 zet vraagtekens bij het hoge aantal coronabesmettingen op nertsenhouderijen in Zuid-Nederland. De partij wil dat minister Schouten van Landbouw onderzoekt of nertsenboeren opzettelijk de coronaregels overtreden.

Deel dit topic

Reacties

Kringloper
Geert laat ook weer een scheetje😌
Bekkink
@Kringloper vieze bierscheet bedoel je
+11
puntertje
Als een dergelijke insinuatie bij een licht getinte bevolkingsgroep was geuit zou Tjeerd subiet met pek en veren z'n partij uit zijn geflikkerd.
Nu dus ook niet doen Tjeerd!
Melkboer16
Tjeerd moet toch wel aardig gepest zijn op school vroeger?! Of mag ie er anders bij zijn vega-vrouw anders niet meer op?
Ik kan me anders niet voorstellen waarom je anders denkt een beroepsgroep die zoveel werkgelegenheid en harde euro’s het land binnenbrengt te moeten schofferen??
Ik kan me ook niet voorstellen dat een partijtop er blij mee is als ie iedere keer de confrontatie opzoekt!
Net wat @puntertje zegt als ie zo over getinte mensen sprak dan was ie er allang uitgeflikkerd!
De kop boven het artikel geeft wel te denken Tjeerd...🤔
+1
verbi
Hij moet zich nu in de schijnwerper zetten , de verkiezingen komen eraan en dan wil hij hoog op de kieslijst staan van D33. En wie hij daarvoor de afgrond in moet duwen boeit hem niks. Ik zou nog niet meer de straat opdurven als ik zoiets zou verkondigen. Die man gaat net als heel D33 over lijken, en daar hou ik niet van.
+3
kanniewaarzijn
Zoals de waard is.....
+1
kanniewaarzijn
Zoals de waard is.....
+1
Twentsch Land
Indien onderzoek !

Niet alleen de ogen op de nertsenhouders richten !

Ook de groep die het verbod op nertsen wil onder de loep nemen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0