NVWA past boetes per september aan

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) past het interventiebeleid per 1 september aan. Daardoor zullen sommige overtredingen zwaarder worden bestraft, maar sommige andere overtredingen juist lichter.

Deel dit topic

Reacties

+3
casev
En omdat de meeste uit "schaamte" hun bek hier over houden, gebeurd er niks aan deze belachelijk hoge boetes om relatief kleine foutjes. Je kan in dit land beter scheveningen of kanaleneiland in de fik steken... hier een paar jaar geleden m'n vader met rugspuit een brandnetel te dicht bij de slootkant gespoten -> alles bij elkaar 8000 euro..... en ik neem aan dat ik niet de enige ben met zulke verhalen...
Rodeo clown
@casev zat bij die 8000 ook een korting op de toeslagrechten?
casev
@Rodeo clown 30% was het geloof ik. Dat deed het meeste pijn...
Lepus
@casev Dat kunnen ze gewoon maken omdat de autochtonen van alles te verliezen hebben, in tegenstelling tot die andere ratten. Het is erg maar je kunt het ze niet eens aanrekenen dat ze een loopje nemen met de wet.
Erco
@casev daar staat juist t meeste onkruid. Ik spuit juist langs slootkant. Alles even.met de quad in de rond 🙈
+1
Jaap40
Artikel nieuwe oogst, lijkt me nu net een prima onderwerp voor LTO hier tegenin te gaan. Schoffering van de sector met dit soort 'sanctionering' @casev
Oaverreize
Kan dit zomaar, juridisch gezien?
+2
komelker 2
Afschaffen toeslagrechten geeft hun minder macht.
+2
labella
@komelker 2 betalingsrechten verkopen, dan kunnen ze daar ook niet meer op korten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0