Eten volgens de seizoenen: goed voor lijf, milieu en portemonnee

Nog niet eens zo heel lang geleden kwamen sperziebonen kwamen alleen van juli tot september op tafel en werd er pas stamppot boerenkool gemaakt als de vorst over het land was geweest. Eten volgens de seizoenen: onze grootouders wisten niet beter.
 Eten volgens de seizoenen: goed voor lijf, milieu en portemonnee (lc.nl)

Nog niet eens zo heel lang geleden kwamen sperziebonen kwamen alleen van juli tot september op tafel en werd er pas stamppot boerenkool gemaakt als de vorst over het land was geweest. Eten volgens de seizoenen: onze grootouders wisten niet beter.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden boerenkool , vorst , milieu , sperziebonen en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!