De hittegolf is voorbij: het is fris, het is bewolkt en er komt een zomerstorm aan

Het is 17 graden buiten, een temperatuur die we de afgelopen weken zelfs 's nachts nauwelijks zagen. Is de zomer voorbij?
 Regionale hittegolf na 18 dagen voorbij, vanaf vandaag is het gedaan met de zomerse warmte (tubantia.nl)

De buien en wind verdreven de warmte gisteren al uit ons land, maar toch werd het in het uiterste zuidoosten op de meeste plaatsen nog 25 graden of iets meer. Vanaf vandaag is het toch echt over met de pret. Het wordt volgens Weeronline nergens 25 graden en daarmee is de regionale hittegolf na achttien dagen voorbij. In Volkel, Eindhoven, Arcen, Ell, Hupsel en Maastricht duurde de hittegolf het langst.

 De hittegolf is voorbij: het is fris, het is bewolkt en er komt een zomerstorm aan (dvhn.nl)

Het is 17 graden buiten, een temperatuur die we de afgelopen weken zelfs 's nachts nauwelijks zagen. Is de zomer voorbij?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer en temperatuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!